Mp-varusteiden Iisakin kirkko?

Kuten aiemmin kirjoitin niin laitoin marraskuussa vuotavat ajokenkäni (Dainese) Storm-Motorin kautta valmistajalle tutkittavaksi. Noh, nyt on kulunut 2,5kk eikä kengistä ole vielä pienintäkään havaintoa. Ensimmäisen kerran asiasta puhuttaessa kyseisen kierroksen arvioitiin kestävän vähintään kuukauden päivät. Periaatteessa siis oikein…eihän takarajasta ollutkaan mitään puhetta. Nyt ottaessani yhteyttä Stormiin, ounasteltiin kenkien saapuvan maaliskuun aikana, mutta kuitenkin ennen ajokauden alkua (???!!?). Paree olis, sillä maaliskuuhan on jo ajokautta, prkl. Joka tapauksessa ei voi kuin ihmetellä systeemin hitautta jos yksien kenkien tarkastus/korjaus tms. kestää nelisen kuukautta, olettaen palautusajankohdan olevan todellakin maaliskuussa. Kappaleen kokoon suhteutettuna lieneekin todella oikeutettua puhua ajovarusteiden Iisakin kirkosta.