hibaby
helmi 012008
 
 1. helmikuuta 2008  Tapahtumat

Tulipa sitten käytyä MP08:ssa ihmettelemässä tulevan kauden tarjontaa. Paljon jäi näkemättä esim. CB1000R (edit: ei mikään ihme, sillä tätäkään ei messuilla ollut), mutta silti tuolla sai 4 tuntia kulumaan kuin siivillä.

Tällä kertaa käytin aikaisempaa enemmän aikaa ajovarusteiden tutkimiseen, sillä pari kautta hyvin palvellut Sweepin ajoasuni on alkanut päästämään vettä sisäänsä. Sovitusasteelle takeista pääsivät Rukan (Marco), MP-Asun (Mirage), Halvarssonin (Korax) ja Kushitanin (TJT-5) valmisteet. Näistä jälkimmäinen herätti heti sovittamisen jälkeen vastustamattoman omistushalun, jota tosin hillitsee karu 1000 euron hinta (takki+housut)…voi voi.

Vastaavasti pyöristä ei suoranaista omistushalua herättänyt mikään, mutta jotenkin miellyin eniten Moto Guzzin Sport 1200:een. Pyörä tuntui kertakaikkiaan käteensopivalta. Toki pitää todeta ettei uusi Busakaan huonolta tuntunut, päinvastoin. Näistä jälkimmäisellä on kaikenlisäksi melkoinen hinta- ja tehoero puolellaan. Jos olisin ”custom”-ihmisiä niin Moto Guzzin Bellagio olisi melko varmasti luonnollinen valinta. Näköjään meikäläisellä näyttää olevan joku outo fiksaatio kiinnostua laitteista, jotka painavat vähintäänkin sen 200kg 🙂

Pettymyksiksi, omasta näkövinkkelistäni, näyttelyssä osoittautuivat: Uusi Transalp, Moto Guzzi Stelvio, BMW F800 GS, Kawasaki 250 Ninja ja Teneren totaalinen poissaolo Yamahan osastolta.

[EDIT: Jos jokin thumbnaileista näkyy isona suttuisena kuvana niin päivitä näkymä selaimen refresh-nappulasta. Jostakin, vielä tuntemattomasta, syystä käyttämäni CnM-teema kikkailee IE:n kanssa satunnaisesti thumbnail-kuvien esittämisen osalta…sorry vaan.]

Uusi bussi…melkoinen namupala ja vieläpä käteensopiva sellainen. Tosin saattais jäädä meikäläiseltä pitelemäti. Joku luuska nelipyöräinenkin parkkeerannut ihan väärään näyttelyyn, pöh :-) Hieno Gixutin Kelpaisi tämänkin Gixxeri. Hiilikuitua ja muuta überiä Hyosung, jonka työnjälki näyttää takapihan verstaassa tehdyltä…ei kiitos! Viime vuonna tästä en osannut oikein muodostaa kunnon mielipidettä, nyt sellainen löytyy: Paras Guzzi mielestäni! Viime vuonna tästä ei osannut oikein muodostaa kunnon mielipidettä, nyt sellainen löytyy: Paras Guzzi mielestäni! Jos custom-tyyppiset pyörät kiinnostaisivat niin paljon, että sellaista olisin hankkimassa niin tässä olisi valinta…kertakaikkiaan tuntuu hyvältä. Taitaa olla kurat Käärme-Kustaalta peräisin? Hieno R1200S, kokonaisuuden kruunaa Akran pönttö. Was? Que? Mikä ihme voi hymyilyttää? Sami taitaa tulla vanhaksi??? Nostalgiapläjäys I Nostalgiapläjäys II Tuono, jonka viimeistely ei miellyttänyt Samia Melko härskin näköinen keulatötterö uudessa R6:ssa Ykkös-Fasu, ihan jees…kokokate tekee pyörästä sangen siivon näköisen. Kawan uusi pelinavaus, 250cc Ninja. Tehty liiankin helpoksi, ripaus sporttisuutta ei olisi ollut pahitteeksi. Näkymiä Kotarin osastolta, jolta jäi RC8 kuvaamatta. Kiinan rautaa yhdistettynä Italialaiseen laatuun?? Siinäpä pähkinä purtavaksi. Jokapaikan höylä, 990 Adventure. Mitä ne valittaa? Uusi 1000RR:hän on luonnossa oikein hieno peli. Lisää Bellagiota…joku muukin taisi tykätä. Nostalgiapläjäys III Nyt ei kyllä ole menty parempaan suuntaan…liian vaisu.

  3 Responses to “MP08, done that been there!”

  1. Ihan hyvä vaan, että ei tullut mentyä. Pyöräkuumetta muutenkin liian kanssa 😉

  2. Heheh, onneksi enää ei mene kauaa, että pääsee pyörän päälle. Sitten vähän helpottannee. Pitäisi itse pikkuhiljaa aktivoitua ja aloittaa katteen korjaus sekä laittaa Autocom ja Zumon piuhat paikoilleen.

  3. Eilen tuli itellekin mieleen, että pitää ensi viikonloppuna ruveta laittamaan pyörää ajovalmiiksi…eli käydä päräyttämässä pyörä tulille. Jos ei kuukauden sisään pääse tienpäälle, niin jo on ihme!

Login