Pyörä valmiina taipaleelle

Sain torstaina ilmoituksen Espoon R.M. Heinolta, että tilaamani laukkuraudat ovat saapuneet Tampereelta ja olisivat noutovalmiina. Kirmasin perjantaina heti töiden jälkeen liikkeeseen hakemaan raudat ja köyhdyin samalla oletettua vähemmän eli vain 180€, joka on yllättäen vain euron enemmän kuin valmistajan listahinta. SW-Motechin tuotteita ei siis kannata euroopasta juurikaan tilailla ellei hinta ole selkeästi alle listahintojen, sillä pitää nimittäin muistaa myös nuo myyntihinnan päälle tulevat postikulutkin. Luonnollisesti suoraan R.M.Heinolta noudettaessa, ei postikuluja tule.

Asennus sujui poikkeuksellisella tavalla aiempiin ”laukkurautavääntöihin” (1. erä afrikkalaisen kanssa ja 2. erä V-Stromin kanssa) verrattuna, sillä en kohdannut tällä kertaa minkäänlaista ongelmaa ja raudat istuivat paikoilleen heittämällä. Eipä voi kuin kehua SW-Motechin työnlaatua, josta Hebco&Beckerillä olisi paljon opittavaa.

Telineet siis istuvat pyörään täydellisesti eikä telineiden irroittamisen jälkeen pyörään jäävät kiinnikkeet juurikaan ulkonäköä haittaa. Laukkutelineiden asennus käy käden käänteessä ja laukut pysyvät tukevasti paikoillaan. Aikaa allaolevasta ensimmäisestä kuvasta viimeiseen, eli täyteen reissuvarustukseen, ei kulunut maksimissaan kuin 30sek eli melko käytännölliset tellingit, vai mitä? Jos käyttö on sutjakkaa niin pitääpä todeta ettei tuo ole aina positiivinen asia; pikalukkojen avaus onnistuu myös kolikolla, joten laukku lähtee raudan kanssa ”kävelemään” todella ripeästi jos pitkäkyntinen sattuu paikalle. SW-Motechilta saa kyllä tarvikkeena avaimella toimivan pikalukon, jolla voi korvata rekisterikilven vieressä sijaitsevan normaalin pikalukon. Ulkonäkö tuolla ”turvalukolla” on liki identtinen auton avaimellisen bensatankin korkin kanssa, joten mistään komistuksesta ei ole kyse.

Pyörä ilman laukkutelinettä, vain kiinnikkeet jäävät pyörään Vain muutama sekunti ja laukkutelineet ovat paikoillaan… …ja edellisestä muutama sekunti lisää niin lastaaminen voi alkaa. Todella kätevää!

2 thoughts on “Pyörä valmiina taipaleelle”

  1. Morjens!Jokos teitillä on ens kesälle matkasuunnitelmia? Me aateltii jättää Norja mahdollisesti loppukesälle ja lähetään jussin jälkee parin kaverin kanssa muutamaks viikoks eurooppaan pyörimään.
    Btw, komiat nuo laukut!

  2. Juu, kyllähän sitä taas Mapsource kuumana touhuillaan. Jälleen kerran tulee tuonne Norjaan suunnattua. Vaimo ei ole noita Norjan parhaimpia paikkoja vielä kokenut, joten teemme reissun ”hittipaikoille” kahden hänen kanssaan.

    Suunnitelmissa on vasta seuraavana kesänä sitten tuonne eurooppaan ja alpeille. Eli mennään taas tällä yksi pidempi reissu per kesä taktiikalla, heheh. Mitä nyt yksi rautaperse suunnitteilla.

    Kovasti noiden laukkujen yhteensopivuus pyörään parantuisi noilla hopeisilla kansiosilla, mutta 100€ siitä lystistä on vähän turhan paljon kun kyseessä ei kuitenkaan ole kuin kosmeettinen seikka ja sekin ajallisesti pari viikkoa vuodessa. Takalaukku on useammin pyörässä kiinni ja se sentään oikean värinen. Itse laukkuihin olen todella tyytyväinen ja istuu Vifferiin niin hyvin kuin sivulaukku nyt vaan voi istua.

Kommentointi on suljettu.