Motomania.fi otti ohjat omiin käsiinsä

Olen talven aikana saanut muutamaan otteeseen sähköpostia motomania.fi-palvelua pyörittävältä Sanoma Digital Oy:ltä, jossa he ehdottavat munhiekkiksen lisäämistä heidän palveluunsa sivustoni lukijamäärän kasvattamiseksi. Käytännössä tuo tarkoittaa, että viimeisimmät kirjoitukseni nousevat heidän sivuilleen sisällöksi…eli toimisin toisen osapuolen sisällöntuottajana. Ei kiitos! Sivustollani käy mielestäni lukijoita riittämiin, joten olen sivuuttanut täysin em. yhteydenotot. Ilmeisesti Sanoma Digital Oy:ssä hiljaisuus on myöntymisen merkki ja he ovat oma-aloitteisesti lisänneet sivustoni palveluunsa. Samalla ovat näköjään lisänneet kavereidenkin sivustot listalleen, mitenhän mahtaa olla luvan kysymisen kanssa? Jokatapauksessa pitäneepä kaivaa vanhat sähköpostit esiin ja antaa hieman palautetta.

Toki tässä vaiheessa on mainittava, että munhiekkis.fi on listautuneena myös saman yrityksen (Sanoma Digital Oy) ylläpitämään blogilista.fi-palveluun. Pitänee lukea tuonkin käyttöehdot uudemman kerran, sillä taisin liittyä kyseiseen palveluun ennen yrityskauppaa ja omistajavaihdosta.

4 thoughts on “Motomania.fi otti ohjat omiin käsiinsä”

  1. Joo vähän yllättäen löysin omankin blogin tuolta listalta…pyysin poistamaan. Mitään lupaa julkaisuun en ollut antanut ja en myöskään tietääkseni kuulu mihinkään Blogilistaan.

    Ei sinänsä, ihan kivan oloinen saitti tuo Motomania, mutta kun nämä omat jutut on enempi tätä kaveripiirin höpinää ja ensi kausi varmasti tulee olemaan aika motoköyhä(tuon perheen lisäyksen johdosta), niin joutuvat keksimään aiheita jostakin muualta.

  2. Joo, Sanoma Oy taisi tehdä tuon lähestymiskierroksen samaan aikaan suunnilleen kaikille mp-aiheisten blogien kirjoittajille. Tosin jäin jo silloin pohtimaan mahtaneeko löytyä kuinka paljon pelkästään kaksipyöräisiä käsitteleviä, kun elämä on tunnetusti muutakin, ja jäin uteliaana seuraamaan sivuston kehittymistä.

    Vaan nytpä selvisi sitten sekin, mistä ja miten sinne sivulle ykskaks oli runsain mitoin blogeja löytynyt.
    Huonompi homma kuitenkin, jos tuolla tavalla yllättäen ”menettää hallintaoikeutensa” omaan tekstiinsä, ja siihen miten ja mihin sitä netissä levitellään. Linkityshän on aivan eri sarjan asia.

  3. Oman blogin lisäsin ihan oma-aloitteisesti tuonne mukaan, yksi tuon Motomanian kehityksessä mukana olleista tyypeistä on vanha kaveri joten sitä kautta uskaltauduin mukaan… Kaikkiin blogeihin on kuulemma luvat – kysyin tänään tältä kaverilta mistä nuo uudet blogit oli löytyneet ja olivat mokanneet jonkun päivityksen ja listalle olleet blogit oli kaikki menneet julki. Eli vaikka lupaa ei olisi ollut vielä niin meni kaikki pihalle… Samin kanssa olen samaa mieltä, ihan hauska saitti ja varsinkin kun itse vasta aloittelee motoristin uraansa. Kun nyt eivät vain lähtisi tuolle mokailulinjalle…

  4. Tosiaan tuo saitti sinällään on ok ja jos moottoripyöräblogilistauksen toteutus olisi samaan tyyliin kuin saman putiikin blogilista.fi (eli olisi vain listaukset blogeista pienine kuvauksineen ja päivitystiedot) niin estettä oman blogin lisäämiselle en näkisi. Nyt kun toteutus on tuollainen, että kaikki kirjoitukset nousevat ”etusivulle” preview:nä niin se tökkii ainakin itselläni. Varsinkin kun eilen listassa näkyi suoraan 9 viimeisintä kirjoitustani preview:ssä, heheh. Toteutustavassa olisi vähän kehitettävää…

Kommentointi on suljettu.