Uutisia kenkien kohtalosta

Hetki sitten vastaanottamani puhelu Storm-Motorilta kertoi Dainesen tehtaan tehneen päätöksen kenkieni osalta. Kenkiä ei korjata vaan korvataan täysin uusilla. Nyt vain toivotaan, että ovat vuotamatonta mallia, hehe.

Tällä kertaa vältyn ylimääräiseltä ajelulta, sillä uudet lähtivät/lähtevät Storm-Motorilta tämän päivän aikana postiin ja ovat noudettavissa paikallisesta postista maanantaina tai tiistaina. Hyvä hyvä.

6 thoughts on “Uutisia kenkien kohtalosta”

 1. Hieno homma! Ihan hyvä veto D:ltä, sillä tämän blogin kautta ovat saaneet jo melkoisesti negatiivista julkisuutta. Tällä asiaa saadaan hieman paikattua (ei paljoa kyllä).

 2. Popot tulivat tänään postissa. Ovatten ”hieman” napakammat kuin edelliset lapikkaat vaikka ovat samaa kokoa, yllättävän paljon olivat vanhat ehtineet venähtämään jaloissa.

  Näyttää näissä kengissä olevan tapahtunut sellainen muutos, että tuo vetoketjun alle jäävä osa (normi-kengässä sanoisin iltiksi, mutta mahtaneeko olla sama saappaassa, jossa vetoketju on sivulla) on muuttunut toisenlaiseksi materiaaliksi eli D-Stoneksi jonka alla on selkeästi Gore-tex -kalvo ja sisävuori. Muistelen tuon aiemmin olleen jotain keinonahkan tapaista materiaalia…olisikohan tuo osoittautunut vanhemmiten vuotopaikaksi ja muutettu myöhemmissä valmistuserissä kengän rakennetta hieman. Noh, niin tai näin…kengät on saatu takaisin ja nyt vain odotellaan ajokelejä. Näillä mennään tämä kesä ja jos vuotaa, niin pannaat Pumat ostoslistalle…nyt ei perse kestä uusien kenkien ostoa 🙂

 3. Itse ostin viime kesänä Hoversportista uudet edulliset kengät Norjan reissulle. Tukholmasta Lillehammeriin satoi koko ajan. Tuli mieleen vanha tuttu sanonta,että köyhän ei ole vara ostaa huonoa!

  Mutta toinen ongelma itsellä kenkäpuolella on kastuminen sisäpuolelta. Hikoo ja runsaasti! Olisko niitä olemassa matalammalla varrella kenkiä, jotka pitää vettä?? Vai ostaisko matalammat kevyet kengät ja sadesuojat sadekelille…

  Edellisissä viesteissä mainittiin Pumat. Ovatko ne kenkie Mercedekset? Vai millä sitä kesän päästelis…

 4. Mercedeksestä tiedä, mutta on perkuleen hyvännäköiset, ja tietty varustettu Gore-Tex -kalvolla. Hinnat ovat valitettavasti aika korkeat (~280€)

  Daytonan kenkiä kannattaa kokeilla myös josko lesti sopii jalkaan (itselleni olivat liiankin leveät), ovat ulkoasultaan enemmän ”touring”-henkiset, mutta ole kuullut kenenkään haukkuneen vedenpitoa tai hengittävyyttä. Hinta näissä on tosin sitä mersu-luokkaa.

  Jos hikoilu on ongelma niin etsisin visusti Gore-Tex -kalvolla varustettuja kenkiä…siis jos on kalvollisia hommaamassa. Itsellänikin on ”hikoavat” jalat, mutta Gore-kengillä ei ole tarvinnut hikeä sukasta kiertää…vettä kylläkin, mutta se onkin eri juttu ja toivottavasti vältyn siltä jatkossa 🙂

Kommentointi on suljettu.