Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Uutisia kenkien kohtalosta – Munhiekkis.fi
maalis 072008
 
 7. maaliskuuta 2008  Varusteet

Hetki sitten vastaanottamani puhelu Storm-Motorilta kertoi Dainesen tehtaan tehneen päätöksen kenkieni osalta. Kenkiä ei korjata vaan korvataan täysin uusilla. Nyt vain toivotaan, että ovat vuotamatonta mallia, hehe.

Tällä kertaa vältyn ylimääräiseltä ajelulta, sillä uudet lähtivät/lähtevät Storm-Motorilta tämän päivän aikana postiin ja ovat noudettavissa paikallisesta postista maanantaina tai tiistaina. Hyvä hyvä.

  6 Responses to “Uutisia kenkien kohtalosta”

 1. Ei muuta kuin popot myyntiin ja Puumia noutamaan 😉

 2. Hieno homma! Ihan hyvä veto D:ltä, sillä tämän blogin kautta ovat saaneet jo melkoisesti negatiivista julkisuutta. Tällä asiaa saadaan hieman paikattua (ei paljoa kyllä).

 3. Popot tulivat tänään postissa. Ovatten ”hieman” napakammat kuin edelliset lapikkaat vaikka ovat samaa kokoa, yllättävän paljon olivat vanhat ehtineet venähtämään jaloissa.

  Näyttää näissä kengissä olevan tapahtunut sellainen muutos, että tuo vetoketjun alle jäävä osa (normi-kengässä sanoisin iltiksi, mutta mahtaneeko olla sama saappaassa, jossa vetoketju on sivulla) on muuttunut toisenlaiseksi materiaaliksi eli D-Stoneksi jonka alla on selkeästi Gore-tex -kalvo ja sisävuori. Muistelen tuon aiemmin olleen jotain keinonahkan tapaista materiaalia…olisikohan tuo osoittautunut vanhemmiten vuotopaikaksi ja muutettu myöhemmissä valmistuserissä kengän rakennetta hieman. Noh, niin tai näin…kengät on saatu takaisin ja nyt vain odotellaan ajokelejä. Näillä mennään tämä kesä ja jos vuotaa, niin pannaat Pumat ostoslistalle…nyt ei perse kestä uusien kenkien ostoa 🙂

 4. Ei kannata kovin pitkään odotella, ettei mene ajokausi ohi.
  nm. juuri veikkolasta palannut ja kohta pitää mennä tankkaamaan 😉

 5. Itse ostin viime kesänä Hoversportista uudet edulliset kengät Norjan reissulle. Tukholmasta Lillehammeriin satoi koko ajan. Tuli mieleen vanha tuttu sanonta,että köyhän ei ole vara ostaa huonoa!

  Mutta toinen ongelma itsellä kenkäpuolella on kastuminen sisäpuolelta. Hikoo ja runsaasti! Olisko niitä olemassa matalammalla varrella kenkiä, jotka pitää vettä?? Vai ostaisko matalammat kevyet kengät ja sadesuojat sadekelille…

  Edellisissä viesteissä mainittiin Pumat. Ovatko ne kenkie Mercedekset? Vai millä sitä kesän päästelis…

 6. Mercedeksestä tiedä, mutta on perkuleen hyvännäköiset, ja tietty varustettu Gore-Tex -kalvolla. Hinnat ovat valitettavasti aika korkeat (~280€)

  Daytonan kenkiä kannattaa kokeilla myös josko lesti sopii jalkaan (itselleni olivat liiankin leveät), ovat ulkoasultaan enemmän ”touring”-henkiset, mutta ole kuullut kenenkään haukkuneen vedenpitoa tai hengittävyyttä. Hinta näissä on tosin sitä mersu-luokkaa.

  Jos hikoilu on ongelma niin etsisin visusti Gore-Tex -kalvolla varustettuja kenkiä…siis jos on kalvollisia hommaamassa. Itsellänikin on ”hikoavat” jalat, mutta Gore-kengillä ei ole tarvinnut hikeä sukasta kiertää…vettä kylläkin, mutta se onkin eri juttu ja toivottavasti vältyn siltä jatkossa 🙂

Login