kesä 052008
 
 5. kesäkuuta 2008  Moottoripyöräily, Perhe ja asuminen

Vuodet vierivät sellaisella vauhdilla, että en olekaan tajunnut A-kortin maanneen lompakossani jo kymmenen vuotta (alk. 27.5.1998). Samille kiitos muistutuksesta ja mukavasta motoristiuran yhteenvedosta.

Tosiaan vuonna 1998 päätimme Samin kanssa ajaa kortit yksissätuumin. Tuolloin pyörän hankinta kummitteli itsellänikin mielessä, mutta asunnon osto siirsi nuo haaveet kauas tulevaisuuteen, aina vuoteen 2005 saakka. Väliaikana uppouduin mm. autoharrastustoimintaan Seat-merkkikerhon perustamis- ja hallituskuvioissa. Moottoripyörät eivät tuona aikana ehtineet mielessä juurikaan käymään. Leipäännyttyäni totaalisesti autoharrastustoimintaan ja siinä ylityöllistettynä olemiseen, vapaa-aikani täyttivät muut asiat mm. pojan syntymä ja myöhemmin omakotitalon osto sekä remontointi.

Melko pian talon oston jälkeen ”tyhjänä” helottava autotalli alakerrassa nosti vanhan piilossa majailleen moottoripyöräkuumeen pintaan kovempana kuin koskaan ennen. Viimeinen naula arkkuun oli Samin kanssa vuonna 2005 Jarnolle suunnittelemamme polttarit, johon olisi kuulunut pienimuotoinen moottoripyöräreissu. Reissu olisi toteutettu siten, että Jarnolle olisi kustannuksellamme vuokrattu pyörä liikkeestä ja itse olisin ajellut perhetuttavalta lainaamallani Suzuki 450GS:llä, Samin luonnollisesti käyttäessä omaa pyöräänsä. Polttarit kylläkin peruuntuivat viime metreillä Jarnon telottua selkänsä työpaikkansa riennoissa, mutta Suzuki ja Samin vanhat ajovarusteet pysyivät lainassani pitkän tovin…loppu onkin sitten historiaa.

Login