Mugava reisi Eesti Vabariigi

Tulipa vietettyä vaimon kanssa oikein mukava pitkä viikonloppu firman moottoripyöräkerhon reissulla Pärnussa. Reissuun lähdettiin perjantai-aamuna ja palattiin vasta sunnuntaina iltapäivälaivalla. Matkassa oli yhteensä 13 pyörää ja luonnollisestikaan ilman kommelluksia ei tästäkään reissusta selvitty mm. yksi erehtyi väärään satamaan ja jäi aamulaivasta sekä toinen sai muuttopyörä-harrikkaansa suomalaiset kilvet melkoisen väännön jälkeen vasta lähtöpäivän aikana. Tarina päättyi kuitenkin molempien osalta onnellisesti ja he pääsivät Pärnuun iltapäivän puolella.

Majoittuminen Pärnussa tapahtui Aleksandri Pub & Guesthousessa, joka on aivan loistava motoristihenkinen paikka…munhiekkis.fi antaa paikalle täydet 5 tähteä ja ”suosittelemme”-leiman, hehe. Sääkään ei olisi voinut olla täydellisempi, joten reissu oli kaikin puolin onnistunut. Yritän vielä tämän viikon aikana saada kursittua jonkinlaisen rapparin aikaiseksi tuonne ”Reissuraportit”-osioon.

Jos jotain voisi tehdä toisin niin laittaa lähtiessä autotallin ovi kiinni eikä jättää sitä raolleen koko viikonlopun ajaksi 🙂

[EDIT 11.6.2008: Reissurappari luettavissa täällä.]

2 thoughts on “Mugava reisi Eesti Vabariigi”

  1. Heh. Ilmeisesti kuitenkin vältyit murtovarkailta, sillä kirjoittamisen sävy asiasta olisi voinut olla siinä tapauksessa hieman erilainen.

    Mukava kuulla, että varsin onnistunut reissu. Pitääkin pistää tuon Aleksandri pubin nimi korvan taakse, jos sitä vaikka itsekin joskus pääsisi sinne katsastamaan paikan hienouden ns. ”livenä”.

    Raporttia odotellessa…

  2. Juu, kenenkään ei olisi edes tarvinnut murtautua vaan lompsotella suoraan sisään. Mitään ei ole havaittu kadonneen, toistaiseksi ainakaan. Luulisi viihdelaitteiden jne. kadonneen jos meillä kutsumattomia vieraita olisi käynyt. Oppia ikä kaikki…itseasiassa ovi oli jäänyt auki jo torstai-iltana kun ahertelimme pihaa kondikseen vielä klo 23 jälkeen. Tuota isompaa ovea tulee availtua niin harvakseen, että sitä ei tajunnut edes tarkistaa lähtiessä. Hupaisaa sinällään, että laittelin vielä torstai-iltana yhtä jos sun toistakin nojaamaan ko. ovea vasten tallin sisäpuolella, periaatteessa noiden paino olisi voinut avata ovea vieläkin enemmän…ovi kun on mallia kippi.

Kommentointi on suljettu.