3 thoughts on “Parempi myöhään kuin ei milloinkaan”

  1. Pitkään sitä odoteltiin, mutta tulihan se sieltä! Hyvä tarina ja mukavaa, kun nyt sillä on loppukin 😉

    Meilläkin on ensi kesän matkakohde vaihtunut Norjan suunnalle. Alpit saavat odottaa vielä vielä vuoden pari, joten tätä kertomusta tulee lueskeltua kevään mittaan varmasti useaan kertaan! Heinäkuun alussa olisi tarkoitus lähteä ja paluu jätetään näillänäkymin avoimeksi, samoin reitti ja majoitukset. Mennään sinne mihin mutkatiet johdattavat ja jossain vaiheessa jotain reittiä pitkin takaisin…

    1. Hyvä, että kelpaa 🙂 Olisi pitänyt silloin samantien naputella tuo koko rappari valmiiksi. Pieni tauko venyi ja venyi milloin milläkin verukkeella. Lopulta tuo tauko venyikin sitten kuukausiksi. Onneksi on noita kuvia tullut otettua melko reippaasti niin pystyy näin jälkikäteenkin ”palaamaan reissuun” ja kirjoittamaan aiheesta siten kuin se olisi tapahtunut eilen.

      Norjassa riittää nähtävää useammaksikin reissuksi, varsinkin jos sää tekee tepposia. Viime reissun osalta säätä on vaikea enää pistää paremmaksi, joten itsellä Norjan reissuihin tullee nyt pitempi tauko. Kuullostaa hyvältä tuo alustava reissupläni, mutta suosittelisin ruksaamaan ns. hittipaikat reitille.

Kommentointi on suljettu.